2015. október 1., csütörtök

Havi kisokos-Október

   Na,elérkeztünk október elsejéhez, amikor is kiderül, hogy mi mindent tervezek ebben a hónapban. Elnézést, hogy ilyen késői órában jelenik meg a bejegyzés, de a fizika, a matematika, és az olasz csodálatos világa képes teljesen elvenni az időérzékemet azzal, hogy meredten bámuljam a leírt mondatokat. És persze fogalmam sincs, hogy mi van.
   De elég a szövegelésből, lássuk, mi is várható:
1. Mit fogok olvasni?
   A mai nap folyamán sikeresen eljutottam a könyvtárba, szóval sikerült kivennem egy-két könyvet, plusz maradtak a múlt hónapból, és az "előjegyzéses könyveim" is szépen lassan hozzám jutnak.
Itt a lista a könyvekről:
 -Jane Austen-Emma
 -Gayle Forman-Hová tűntél?
  Katie Alender-A rossz lányok nem halnak meg
 -Stephanie Perkins-Anna és a francia csók
 -Oliver Bowden-Reneszánsz(igen, a játékkal is játszok)
 -Sarah J. Maas-Üvegtrón
 -Sarah MacLean- A hódítás tíz szabálya
 -Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan- Az Árnyvadász Akadémia (jelenleg ezt a könyvet olvasom)
   Azért a "Sarah"-k jól felgyülemlettek a végére.
   És persze a könyv klubbos könyvet is szeretném elolvasni, ami ebben a hónapban: Dmitry Glukhovsky- Metró 2033.
(A könyvcímekre kattintva eljuthattok a könyvekhez a moly.hu-n.)

2.Amiről 1000%, hogy lesz bejegyzés:
   Bár Az Árnyvadász Akadémiát olvasom, bejegyzás nem lesz róla, ez biztos. Nagyon rövid könyv, majd esetleg akkor, ha már több részt elolvastam.
   Viszont! Biztosan lesz bejegyzés A marsiról, mert végeztem tegnap este pontban 23:52-kor a könyvvel, és egyszerűen fantasztikus volt. Talán már holnap olvashatjátok.
   Valószínűleg lesz bejegyzés a Reneszánszról, és a Rossz lányok nem halnak meg-ről is. A többi könyv esetében attól függ, hogy mikor végzek vele, és lesz e róla kedvem írni.
   A hónapban lesz két booktag, mert két jelölést is kaptam. Az egyiket, amire Vegazus hívott meg, szombaton olvashatjátok, a másikat pedig egy héten belül valamikor. Erre blackprincess hívott meg a molyon. Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek, el sem hiszitek, hogy mennyire feldobtátok a napomat!!:))

3.Amikor biztosan nem lesz bejegyzés:
   A jövő hét folyamán kedden és szerdán el fogok tűnni, az iskolai dolgok miatt, és ugyan ezen a héten szombaton sem leszek, mert a zenekarunkkal fellépésünk lesz. Hamarosan beköszönt az őszi szünet is, akkor pár napra megint el fogok tűnni teljes mértékben családi elfoglaltságok miatt.:)

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzést. Kommentben, ha van kedved, írd meg, hogy ezek a könyvek neked tetszettek e vagy sem, vagy akár azt, hogy Te mit tervezel elolvasni a hónapban. Holnap jelentkezek, addig is szép estét!:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése